28.7.09

Patik'in sessiz çığlığı yanıtsız kalmadı../Alıntı

Patik'i Meşhur Eden Yazısını Okumak İçin Tıklayın

http://www.seferihisar.com/yazar/869-serbest-kursu-bizim-evin-halleri.html

Patik’in seslenişinin getirdiği yankının ardından biz de onların yaşam alanları olan barınağı ziyaret ettik ve sizin için onların yaşamlarını görüntüledik.

Seferihisar Belediyesi Başkan yardımcısı Nilgün Durmazer ve Veteriner İşleri yetkilileriyle yapılan görüşme sonrasında barınağın koşullarının gerçekten de yetersiz olduğunu daha iyi hale getirilebilmesi için gönüllüler ve Belediye’nin koordinasyon halinde çalışmasının hızlı sonuç almak açısından etkili olabileceği sonucuna varıldı.

Seferihisar Belediyesi Veteriner İşleri’de hayvanların kısırlaştırma sürecinin hızla devam ettiği, barınağın koşullarının iyileştirilmesi konusunda ellerinden geleni yaptıklarını ancak zaman zaman elbetteki yetersiz kaldıklarını bu eksiklikleri de gönüllerinde vereceği maddi manevi destekle en kısa zamanda aşılacağını ifade ettiler.

Barınağın acil ihtiyaçlarından olan üst kısma tente gerilmesi ve kısırlaştırılmış hayvanların barınağın arka kısmında tel örgüyle kapatılmış bölgeye bırakılarak geniş bir alanda kalmalarının sağlanması Seferihisar Belediyesi Veteriner İşleri’nin öncelikli planları arasında yer alıyor.

kaynak:seferihisar.com

Hiç yorum yok: