12.10.10

bunu insandan başkası yapamaz../haytap

Hayvanları Koruma Kanunu CEZA KANUNLARI  KAPSAMINA alınmadıkça bu tür  caniler toplum içinde tehlike arzederek dolaşmaya da devam edecek.



Islam dini hayvanların korunmasına ilişkin kıyamete kadar geçerli hükümler  veren bir din. Bunun yaninda %99 u müslüman olan ülkemizde, hayvanlara işkence, vahşet ve tecavüz yaygın şekilde yapılıyor ve maalesef 5199 sayılı yasa bu katliamlarda yetersiz kalıyor...

Bu cani kişi üniversite öğrencisi imiş. Sabah saatlerinde kaldığı eve polisler ve merkezden sivil polisler gelmiş. Bu cani kişi Olaydan beri evine de gitmemis, pitbulu ise kafeste hapis durumda imiş.
Polisler universiteye de gidip bu caniyi bulmaya çalışacaklar.
Bulundugu zaman ise Hayvanları Koruma Kanunu KABAHAT kapsaminda oldugu icin, belki para cezası alacak. O para cezası da muhtemelen tahsil bile edilemeyecek.
TBMM yi goreve davet ediyoruz. Hayvanlari Koruma Kanunun en kisa zamanda TCK ya gore suc kapsamina alinmasi gerekli. Bu caniler HAKIM karşısına çıkıp, hapse girmeli ve  bu vahşet SABIKALARINA da işlenmeli.

Bu cani ve bunun gibiler aramızda dolaşacaklar ve bir gun mutlaka ÇOCUKLARA veya KADINLARA yani güçsüz olan her canlıya bu vahşeti , katliamı  yapacaklar.
Resimleri  yayalım ve bu kişileri KAMU VICDANINDA MAHKUM EDELIM, onlara VICDANI SABIKA işleyelim.
Bu insanlik sucu icin İzmir Müftülüğü’nü, Izmir Il Cevre Müdürlüğü’nü ve Izmir'de ki tum ilgili kurumları da göreve davet ediyoruz.
Nesrin Citirik HAYTAP Hayvan Haklari Federasyonu Başkan Yardımcısı
bir imza da sen at...
yaşam hakkına saygı dilekçe


Hiç yorum yok: