12.10.10

Başta Hayvansever olmak üzere herkesin tepkisini çeken vahşeti bir üniversiteli gencin gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Cinayete bir tepki de Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay'dan  geldi.


Başkan Sındır, vahşi saldırıyı kınadı

Küçükpark’ta felçli bir kedinin bir gurup genç tarafından canice öldürülmesini kınayan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Buna neden olanların yasalar önünde en kısa zamanda hesap vermesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ilçe sınırları içindeki Küçükpark’ta gece yarısı savunmasız bir kedinin acımasızca öldürülmesini şiddetle kınadığını açıkladı.

Demokrasi ve özgürlüğün beşiği olan Bornova’da; doğada var olan bütün canlılar için sağlıklı bir çevrenin bulunduğuna dikkat çeken Sındır,  “Bornova, insan ve hayvan haklarını her yerde savunan uygar insanların kentidir. Bornova’mızda yaşayan zavallı bir kedinin canice ve cahilce katledilmesine neden olanları kınıyoruz. Küçükpark’ta yaşanan olayda Pitbull cinsi köpeğin bile dokunmadığı, kendisini savunamayan felçli bir kedinin insanlar tarafından vahşice öldürülmesi hem düşündürücü, hem de üzücüdür. Buna neden olanların yasalar önünde en kısa zamanda hesap vermesi için elimizden geleni yapacağımızı bildiriyorum. Böylesi canice davranışların uygar ve aydın Bornova halkımız tarafından da lanetlendiğini kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.” dedi


arkadaşlar lütfen imza atın...
 yaşam hakkına saygı dilekçe

2 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Bu acımasızlık, vicdansızlık, insanlık dışı davranışlar nereye varacak? İnsan kılığında dolaşan bu yaratıklara lanet olsun.

Mevcut yasanın değişmesi ile ilgili dilekçeyi imzaladım. Umarım sesimizi duyarlar.

Fifi Croissant dedi ki...

Belediye başkanının kardeşi sevdiğim bir arkadaşımdır. Ailecek çok hayvansever olduklarını iyi biliyorum. Elinden geleni yapacağına eminim...