28.3.09

üç bacaklı köpüş sıcak bir yuva arıyor/alıntı

Çok mutsuz.
Oda trafik kazası sonucu maalesef 1 bacağını kaybetti.
Kimse ona bakmıyor 3 bacaklı diye....
O ise sadece uzaktan size bakıyor.
Biliyor onunla kimse ilgilenmiyeceğini.
Belki şansı güler ona birisi yuvasını açarda eski mutluluğuna kavuşur. Onun gibi trafik kazası geçirmiş 5 tane daha 3 bacaklı arkadaşı var.

Kısırlaştırılmış ve kuduz aşıları yapılmıştır.

Oda 4 ayaklı candostları gibi her şeyi çok rahat yapabilirler.
Evinizi bile korurlar. .
Bir ömür boyu beraberliğin garantisini verebilirseniz eğer buyrun sizi bekliyoruz .

Sahiplenmek için nufus cuzdanı ve ikametgahı belirten fatura fotokopisiyle beraber ailenizle gelmeniz gerekiyor.

Ziyaret saati 12:00 - 15:30 arasıdır.

0532 627 02 38
Petarkadaş.com

2 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Pet Arkadaş'ta okudum ve her zaman olduğu gibi içim sızladı. Maalesef böyle konularda da duyarlı değiliz toplum olarak. (da diyorum, hangi konuda duyarlıyız ki?) Bu durumdaki hayvanlar batı ülkelerinde çok daha kolay sahiplenilip özenle bakılıyorlar ama bizde hayvan sevgisi çok başka anlamlar taşıdığı için cins ve sağlıklılar tercih ediliyor. Onların da en ufak bir sorunda gözden düşmeleri ve kapı dışarı edilmeleri çok sık rastladığımız bir durum. Gerçek hayvanseverler de var tabii ki ama ne yazık ki sayıları pek fazla değil. İyi şanslar diliyorum..

glgn dedi ki...

tam da söylediğin gibi ismet.Bazı insanlar köpeklerinin cinsleriyle yarıştalar sanki.Bu anlamda hayvan alım ve satımlarına karşı olmalı.onlar mal değil,yaşamlarımızın en önemli renkleri.(cins olsun olmasın)Ve ayrıca bakıma sevgiye muhtaç, bir şekilde,sakat kalmış,işkence görmüş hayvanlara daha fazla özen göstermek,onlara yardım etmek,insan olarak önceliğimiz olmalı.dileğim bütün insanların,birlikte bir dünya paylaştığı bu canlara sahip çıkması,onların yaşam koşullarını iyileştirmeye çalışması...